Uitvaartverzorging Blijham

Uitvaartverzorging Blijham is een vereniging die zowel een begrafenisverzekering als een crematieverzekering aanbiedt en uitkeert in natura. We hebben een aula, begraafplaats, urnenveld en een asverstrooiveld die zowel door leden als niet-leden gebruikt kan worden. De verzekering biedt een ruim pakket. Men kan als gezin lid worden met kinderen die tot en met het jaar waarin ze 18 jaar worden gratis meeverzekerd zijn. Kinderen kunnen vanaf 18 jaar persoonlijk lid worden. U hoeft niet in Blijham te wonen om lid te worden.

Begraafplaats Aula
Begraafplaats Aula

Privacybeleid

Wij respecteren de privacy van onze leden. De bescherming van uw privacy is daarom zeer belangrijk voor ons en daarom kunt u er op vertrouwen dat we zorgvuldig en verantwoord met uw gegevens omgaan. Wij nemen de strenge voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht. Klik hier voor onze privacyverklaring.Aula

LET OP: Algemene ledenvergadering 2020 uitgesteld!

In navolging op de maatregelen die door de overheid op 15 maart 2020 om 17:30 uur zijn opgelegd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, heeft het bestuur helaas moeten besluiten om de algemene ledenvergadering van maandag 23 maart aanstaande tot nader bericht uit te stellen....lees meer.

16/03/2020