Privacyverklaring

Contactgegevens

Uitvaartverzorging Blijham

Ledenadministratie

Hennie Beijer

Bouwteweg 18

9697 XN  Blijham

Tel: 06-44326956

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij:

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Email adres

Geboortedatum

 

Doel:

Contactgegevens voor de uitvoer van de uitvaartverzorging, in dit geval voor de verzekering voor uitvaarten, zowel begrafenis als crematie. Geboortedatum is daarbij van belang voor het bepalen van de hoogte van het contributiebedrag.

 

Wie heeft inzage:

De bestuursleden van Uitvaartverzorging Blijham om hun functie te kunnen uitoefenen.

 

Duur van vastlegging:

Gegevens van onze leden zullen niet langer bewaard worden dan strikt noodzakelijk. Dit houdt in dat als iemand geen lid meer wil zijn of door overlijden van de lijst moet worden afgehaald, zullen alle gegevens uit de administratie verwijderd worden. Als het een gezinslid betreft, zullen voor de overige gezinsleden de gegevens bewaard blijven.

 

Inzage in uw persoonsgegevens:

U kunt uw gegevens altijd opvragen of inzien. Wijzigingen in deze gegevens zo spoedig mogelijk doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verwijderen van gegevens kan alleen als dat geen invloed heeft op de dienst die Uitvaartverzorging Blijham biedt.

 

Bescherming van uw persoonsgegevens:

We zullen alles in het werk stellen om uw gegevens veilig te bewaren. Ze zullen niet ter beschikking gesteld worden aan derden, tenzij dit noodzakelijk is om een  uitvaart te verzorgen. Ook zullen uw gegevens niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.