Contributie

De contributie wordt jaarlijks aangepast aan de verhoging van de kosten die we moeten betalen aan de uitvaartleider, de grafdelvers en het crematorium. De contributie kan in één keer betaald worden en moet uiterlijk 1 juni betaald zijn.

U kunt de contributie ook in termijnen betalen: per halfjaar en per kwartaal. Per half jaar moet de eerste helft van de contributie uiterlijk binnen zijn op 1 juni en de tweede helft uiterlijk op 1 november. Per kwartaal betaalt u een kwart van de contributie uiterlijk op elk van de volgende datums:  31 januari, 30 april, 31 juli en 31 oktober. Vanaf 1 januari 2019 kan ook via automatische incasso betaald worden. Leden die via automatische incasso betalen krijgen € 2,00  korting op de jaarlijkse contributie.

U kunt lid worden tot en met 35 jaar zonder bijkomende kosten, van 35 jaar tot en met 50 jaar betaalt u de jaarlijkse contributie keer het aantal jaren die u ouder bent dan 35 jaar. Bent u ouder dan 50 jaar dan kunt u een bedrag storten, die later na uw overlijden afgetrokken wordt van de gemaakte kosten.

Bij vragen over de contributie neemt u contact op met de ledenadministratie.

Ledenadministratie
Hennie Beijer
Bouwteweg 18
9697 XN  Blijham

mobiel: 06-44 326 956
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.