Veel gestelde vragen

Hoe word ik lid?
Neem contact op met de administratie van Uitvaartverzorging Blijham, per telefoon: (0597) 562 046 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe oud moet ik zijn om lid te worden?
Tot 35 jaar kunt u lid worden zonder inkoopkosten, van 35 jaar tot 50 jaar moet u een inkoopbedrag per jaar betalen die gelijk staat aan de jaarlijkse contributie. Vanaf 50 jaar kunt u een bedrag storten die bij overlijden van de rekening wordt afgetrokken.

Moet ik voor de kinderen ook betalen?
Bij een gezinslidmaatschap zijn kinderen meeverzekerd tot en met het jaar dat ze 18 jaar oud worden. Daarna moeten ze zelf verzekerd zijn. Daarom is het belangrijk om uw kinderen direct op te geven wanneer ze geboren zijn, zodat wij weten wanneer ze 18 jaar worden.

Ik ben de acceptgiro voor de contributie kwijt, wat nu?
Wij versturen aan het begin van elk jaar een acceptgiro voor de contributie van het komende jaar. Wanneer u niet meer in het bezit bent van de acceptgiro kunt u de contributie overmaken op bankrekeningnummer NL08RABO0306605368 t.n.v. Uitvaartverzorging Blijham te Blijham. Bij het betalen van de contributie dient u duidelijk aan te geven voor wie u de contributie betaalt of het betalingskenmerk van de acceptgiro te vermelden.

Moet ik de contributie in een keer betalen?
Dat mag, maar er is ook een mogelijkheid om per half jaar of per kwartaal te betalen. Vanaf 1 januari 2019 kunt u ook per automatische incasso betalen, neem hiervoor telefonisch 06-44 326 956 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op met de ledenadministratie. Bij het betalen van de contributie dient u duidelijk aan te geven voor wie u de contributie betaalt of het betalingskenmerk van de acceptgiro te vermelden.

Wat moet ik doen als we verhuizen?
Geef dit door aan de administratie, zodat wij het direct kunnen aanpassen. Een adreswijziging kan telefonisch worden doorgegeven aan de ledenadministratie  op 06-44 326 956 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doe ik bij overlijden?
Bij een sterfgeval moet allereerst een arts worden ingeschakeld om het overlijden vast te stellen, daarna kunt u contact opnemen met Uitvaartverzorging Blijham of met onze uitvaartleider Eefting Uitvaartverzorging. Voor een overlijdensmelding zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer (0597) 562 046 of mobiel 06-53 267 079. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Eefting Uitvaartverzorging.